Plejecenter Hotherhaven søger social- og sundhedsassistenter

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ønsker du at arbejde hos os, hvor næstekærlighed for beboerne og kolleger vægtes højt på Plejecenter Hotherhaven? Så er denne stilling måske noget for dig.

Hotherhavens plejecenter, beliggende i den skønne stationsby Hårlev, søger social- og sundhedsassistenter til fastansættelse, da vores plejecenter oplever en rivende udvikling. Vagterne består primært af dagvagter samt vagter hver 2. eller hver 3. weekend og med start den 1. juni 2024 eller snarest derefter.

Vi søger dig, der vil indgå i vores team med høj faglighed, kompetenceudvikling og delegering, hvor det tværfaglige samarbejde, sammenhold og arbejdsmiljø er i fokus – vi skal kunne løfte hinanden fagligt, men stadig kunne grine sammen.

På vores plejecenter bor der 31 borgere med både almindelige sygdomme samt borgere, der er ramt af demens eller neurologiske sygdomme med større eller mindre kompleksitet, hvilket kræver et kyndigt sundhedsfagligt blik. Derfor er det vigtigt, at du værdsætter det tværfaglige samarbejde højt. Vi lægger stor vægt på aktiviteter for vores beboere og er altid åbne for nye, geniale idéer til, hvordan vi hele tiden kan gøre det bedre og sjovere at bo hos os. Vi arbejder også med Mor Karen-projektet, hvilket indebærer, at maden og hyggen omkring måltiderne tilpasses beboernes ønsker. Vi arbejder ud fra principperne for personcentreret omsorg, hvor det primært handler om at anerkende og respektere det enkelte menneske med dets egen livshistorie og personlighed.

Vi er et team bestående af SSH’er, SSA’er og sygeplejersker, som vægter kerneopgaven, arbejdsmiljøet og det tværfaglige samarbejde højt, og hvor vi ligeledes værdsætter næstekærligheden og diversiteten.

Vi stræber efter at skabe et arbejdsmiljø, der gør det behageligt at komme på arbejde og udføre pleje og behandling af vores skønne beboere samt giver overskud til at hygge og lave aktiviteter med beboerne. Vi er en arbejdsplads med humor, forståelse og respekt for hinanden. Vi stræber efter, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Vi tilbyder:
En mentor, som vil guide dig i dit introforløb, herunder introduktion til vores IT-system CURA og støtte dig gennem dagligdagen de første par uger for at sikre, at du får en god start.

  • En arbejdsplads med mange spændende og varierede arbejdsopgaver
  • Daglig tværfaglig sparring
  • Et arbejdsmiljø med fokus på trivsel, sundhed, humor og en uformel omgangstone
  • En arbejdsplads med stor mulighed for kompetenceudvikling og ansvar
  • En arbejdsplads, hvor vi respekterer og anerkender hinandens kompetencer
Vi forventer, at du:
  • Har et godt humør og er omstillingsparat, når dagens program går anderledes end forventet
  • Kan bidrage til et godt og sundt arbejdsmiljø, prioriterer et højt fagligt niveau, trives i et godt samarbejde, tværfaglighed og fleksibilitet
  • Har lyst til at udvikle dig fagligt
  • Er pligtopfyldende og mødestabil
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at ringe eller skrive til konstitueret leder Patrick Jørgensen på mobil: 21 14 80 29 eller mail: patrickj@stevns.dk

Ansøgningsfristen er søndag den 21. april 2024. Stillingen søges elektronisk nedenfor. Der vil blive afholdt samtaler torsdag den 25. april og fredag den 26. april.

Vi glæder os til at invitere en masse skønne mennesker til samtale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Stevns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Stevns Kommune, Præstemarken 76, 4652 Hårlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6014454

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet